Izazovni jednodelni kupaći kostimi za leto 2020

Sezona odlaska na bazen i plažu je u toku, a sa njom je prisutan i priliv vrlo atraktivnih kupaćih kostima.

Bilo da još niste isplanirali gde ćete i kad na godišnji odmor, ili već redovno idete na bazen, ono što celoj priči nedostaje je neki izazovan kupaći kostim. Ako već niste pronašli onaj koji ističe vašu figuru i čini da izgledate zanosno, na pravom ste mestu. Donosimo vam danas osveženje u vidu vrlo seksepilnih jednodelnih kupaćih kostima.

Čak i ako u većini slučajeva više volite da nosite bikini, jer je sunčanje u njima efikasnije, jednodelni kupaći kostimi su bolji za plivanje, igranje odbojke na plaži i sl. Možda vas jednodelni kupaći kostimi asociraju na sportske varijante, ali ne i ovi koje vam danas predstavljamo.

Kombinacije su neverovatne! Od retro varijanti sa visokim strukom koje su posebno popularne ovog leta, preko nebeskih tema koje su vredne pažnje, do onih sa spuštenim ramenima, i sa dubokim izrezima. Jednobojni ili u više boja, sa cvetnim dezenom, simpatičnim tufnama i prugicama, na pertlanje ili vezivanje u predelu grudi, sa rezom na boku, otvorenim leđima ili plutajućim dekolteom, sasvim je svejedno jer svaki ponaosob izgleda predivno. Toliko vam je mnogo kombinacija na raspolaganju da ćete teško izabrati samo jedan.

Ako ste u potrazi za elegantnim kupaćim kostimom koji će laskati vašoj pojavi, ne bi trebalo da propustite crnu varijantu. Crna boja čini da vaša figura bude izdužena, dok za razliku od nje svetliji tonovi savršeno ističu vaš preplanuli ten. Tirkizni momenti su posebno primetni ove sezone, s toga ne propustite da sebe zamislite u jednom takvom kupaćem kostimu iz jednog dela.

Ne zaboravite da svoj stajling upotpunite senzualnim naočarima velikih okvira nekih pastelnih boja koje su opšti trend ovog leta.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group