Internet, muzika i ulična kultura: tri sveta se susreću u novoj kampanji TOMMY JEANS

Tommy Hilfiger najavljuje novu kampanju TOMMY JEANS za proleće 2022. pod nazivom „Play To Progress”.

Promovišući ideju radoznalosti i kreativnosti, TOMMY JEANS istražuje nove načine i inspiriše javnost na pozitivne promene kroz eksperimentisanje i igru. Tri kreatora budućnosti okupljaju se iz različitih delova sveta kako bi učestovovali u „Play To Progress” kampanji kroz muziku, internet i uličnu kulturu.

Direktno povezana sa korenima brenda u muzičkom nasleđu, nigerijska pevačica, tekstopisac i producent nominovana za Gremi, poznata kao Tems (@temsbaby) pojavila se u prvom poglavlju kampanje. Njeni tekstovi i afro-bitovi slave kreativno eksperimentisanje i iskorišćavaju snagu igre. Reditelj i fotograf Bolade Banjo fotografiše Tems, sa stilistom Dansinom Rajtom i producentskom kućom Pundersons Garden, dok je pesma „Vibe Out“ sa njenog poslednjeg albuma „If Orange Was A Place“ zvučna podloga kampanje.

„Učenje da pronađete svoj način života razvija vašu kreativnost. To je ono što sloboda znači“, rekla je Tems, govoreći o tome šta za nju znači kampanja “Play To Progress”. „Umorila sam se od čekanja pomoći. Tako sam naučila neophodne veštine za stvaranje pesme. Samo ja imam moć da promenim svoju sudbinu."

U drugom poglavlju kampanje, prvi azijski nadrealni model imma (@imma.gram) kreiran od strane Aww Inc., briše granice između stvarnog i virtuelnog sveta. Fotograf Takako Noel snima kampanju sa direktorom fotografije Riosukeom Satoom i Masanom Takeučijem sa vizuelnim efektima. Jedinstveno postojanje Imme stvara beskrajne nove mogućnosti u modi, metaverzumu, oglašavanju i društvenim mrežama. Istovremeno, dok njen identitet, pol i koreni nisu identifikovani, ona je zvezda budućnosti.

Konačno, treće poglavlje „Play To Progress“ predstavlja impresivne trikove i eksperimente koji stižu iz Filadelfije, jer BMX majstor, Rejšon Isaja Vašington ili BikeLifeRex (@bikeliferex) inspiriše buduće generacije da istraže svoje društvo. Kao nepokolebljivi pobornik ulične kulture, BikeLifeRex podržava mlade na bezbednom mestu za učenje i zabavu sa svojim biciklističkim timom. Fotograf Džered Šebert i reditelj Ben Ficdžerald bili su ko-sponzori BikeLifeRek kampanje sa producentskom kućom Pundersons Garden.

Svi učesnici kampanje nose odeću i jakne u kultnim nijansama brenda. Tokom kampanje, TOMMY JEANS prihvataju logiku „Play To Progress“, dok istovremeno predstavljaju komade od recikliranog teksasa. Novi teksas program se fokusira na održivost, sa 100% recikliranim farmerkama, uključujući i modele koji su napravljeni od konoplje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group