Moda - Trend

Instagram je lud za ovom ružičastom haljinom brenda Zara

Sada je možete i vi kupiti po sniženoj ceni!

Devojke sa Instagrama su oduševljene ružičastom haljinom iz nove kolekcije brenda Zara.

I uopšte se ne čudimo. Ima lep kroj, savršenu prolećnu boju, a košta samo 1990 dinara. Volimo klasike, ali ovog proleća vredi se fokusirati na ekstravagantne krojeve i zanimljive boje. Posebno preporučujemo ružičastu koja osvaja modne piste na revijama poznatih modnih kuća. Ove sezone za trenutak možemo zaboraviti na pravila i klasiku i igrati se formom. Čak i ako ste malo konzervativni kada je u pitanju moda, sigurno ćete priznati da ova Zara haljina ima nešto posebno.

Haljina nema klasičan oblik, ali garantujemo da će odgovarati bilo kojoj vrsti figure. Njena boja takođe će odgovarati i preplanulim i devojkama aristrokratskog tena. Haljina ima prilično dubok dekolte, ali ako više volite da nosite plitke izreze, lako je možete prilagoditi uz pomoć vezica. Ovaj kroj haljine takođe maskira nesavršenosti figure i otkriva noge.

Iako je Zara haljina sama po sebi prilično ekstravagantna, preporučujemo da nosite uz nju izražajan nakit – minđuše i veliko prstenje.

 foto:Zara

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group