Moda - Trend

Inspirativne žuto sive odevne kombinacije za sam kraj zimske sezone

Na početku svake godine radujemo se novim bojama koje nam sleću na dlan.

Kao i svake godine, Pantne Color Institut je za ovu koja je pred nama kreirao vrlo zanimljivu kombinaciju koja će vaš način odevanja učiniti vrlo živopisnim. Što se boja za ovu godinu tiče, sigurno već znate da je reč o osunčanom žutom i elegantnom sivom tonu. Moglo bi se reći da su ove dve nijanse one koje govore o ukupnom raspoloženju planete. U duetu one predstavljaju savršenu kombinaciju za sam kraj zimske sezone. Kako ih učiniti delom svog svakodnevnog autfita saznajte u redovima koji slede.

POSLOVNI STAJLING

Ako ste u potrazi za odvažnim poslovnim stajlingom preporučujemo vam da potražite široke ženske pantalone visokog struka u sivom koloru, u kombinaciji sa žutim blejzerom. Elegantno i stilski, kao stvoreno za odvažan stajling jedne poslovne dame. Ako je vaš favorit međutim mini žuta kožna suknja, njen intenzitet možete da smirite sivim sakoom, ispod kog ćete obući usku crnu bluzu. Veoma šik i upečatljivo, u duhu poslednjih zimskih dana.

SVAKODNEVNI AUTFIT

Ukoliko tražite jednostavan i vrlo ležeran svakodnevni autfit, vaš izbor može da bude nežno žuti kaput u kombinaciji sa sivim pantalonama i sivom majicom. Takođe ako još malo želite da grlite svoj žuti oversized džemper, to možete učiniti u kombinaciji sa uskim sivim pantalonama i postići vrlo dopadljiv svakodnevni autfit.

KOMBINACIJE ZA IZLASKE

Ako ste rešili da pri izlasku date šansu žuto-sivom koloru, naš predlog je da potražite svilenu slip haljinu u žutoj nijansi preko koje ćete prebaciti mek i topao sivi džemper. S druge strane kratki kaput od veštačkog krzna u sivoj nijansi, odlično će vam stajati uz žutu mini suknju i visoke potpetice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group