Hoodie koji smo svi nosili 90-ih ponovo je u trendu

TikTok je sada zauvek ušao u naše živote, a čak i oni koji ne dele video snimke sa koreografijama, stilskim savetima ili svojim omiljenim knjigama znaju da poznata društvena mreža ima moć da istakne trendove.

Često su to trendovi koji izgledaju kao da nemaju smisla, koje nije lako nositi ili trendovi koji milenijalcima izazivaju pomešana osećanja.

Već neko vreme, Gap dukserice – one koje su svi nosili 90-ih – i dalje su veoma popularne zahvaljujući TikTok-u, gde su postovi sa oznakama #gaphoodies sada prikupili 8,3 miliona pregleda.

Sada sve više ljudi odlučuje da ponovo nosi udobnu i toplu duksericu sa GAP logom.

Razlog njihovog stalnog uticaja - osim faktora udobnosti - je element nostalgije. Nosimo ih iz istih razloga iz kojih gledamo reprize Prijatelja, - to je umirujući podsetnik na vreme u našim životima koje nije bilo tako komplikovano.

Dakle, ako imate GAP duksericu u svom ormaru iz prošlosti, vreme je da je restaurirate i nosite uz farmerke, mini suknje, kargo pantalone i čizme sa platformom. Ako je još uvek nemate, vrlo lako možete nabaviti novu ili potražiti u vintage prodavnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oceanlewis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMIRA 👓 (@modestmira_)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group