H&M predstavlja kolekciju koja označava održiviju budućnost

Niz zemljano zelenih tonova daje prirodnu svežinu funkcionalnim komadima, dok upečatljivi narandžasti i crni dodiri daju stil gradskom izgledu.

H&M sa velikim entuzijazmom predstavlja svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2021., gde se stil Gorpcore susreće sa elegancijom. Kolekcija savremenim kupcima donosi dašak sportske zabave koja istovremeno kombinuje funkcionalnost sa današnjim trendovima.

Osim toga, označavajući još jedan veliki korak za H&M ka održivoj budućnosti, kolekcija se fokusira na održivost, jer je većina komada napravljena od materijala iz održivih izvora. Radeći sa materijalom ECOVERO™, koji dolazi od organskih i recikliranih materijala, H&M je stvorio kolekciju komada koji se lako nose i dodaju moderan pečat klasičnoj estetici.

U kampanji se pojavljuju Precious Mustapha i Lily Newmark. Kolekcija je već dostupna na hm.com, dok će 7. oktobra 2021. biti objavljena u svim prodavnicama.

Ovogodišnja kolekcija jesen / zima 2021. funkcionalna je i istovremeno moderna. Na primer, vodootporna jakna od poliamida koja se može reciklirati može se pretvoriti u praktičnu torbu, dok se bodi od recikliranog poliestera može kombinovati sa bilo kojim drugim osnovnim komadom. Ostali osnovni predmeti poput crnih i narandžastih helanki sa elastinom, prošivenog prsluka od 100% recikliranog poliestera i ogromnog džempera sa kapuljačom oličenje su modernog i, istovremeno, udobnog uličnog stila devedesetih.

Prefinjena ruralna estetika ogleda se u čizmama do kolena, čizmama Chelsea sa debelim đonom i bejzbol kapama u neutralnim tonovima. Krojevi su fleksibilni i idealni za slojevite stajlinge, sa modernim dodirom u smislu materijala i linija.  

„Volim obe strane ove kolekcije. Želeli smo da ponudimo funkcionalnost kupcima koji vole i prate modne trendove. Uprkos šarmantnim nostalgičnim referencama, postoji osećaj smele inovacije“ – rekla je Maria Ostblom, šef dizajna ženske odeće u kompaniji H&M.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group