Haljine koje ćemo nositi ovog proleća

Haljine od kojih se ove godine nećete odvojiti su tu i čekaju da ih otkrijete.

Lepo vreme je već stiglo i nema boljeg saveznika od lepe i praktične haljine. Ako ste jedna od onih dama koje traže svoju omiljenu haljinu za ovu sezonu, budite sigurni da ćete ovde pronaći svoju omiljenu.

Skandinavke naravno već znaju koje će vam biti omiljene haljine od kojih se nećete odvojiti ni na trenutak.

Bela plisirana haljina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lovisa Worge (@lovisaworge)

O da! Bela delikatna midi haljina bez rukava sa plisiranom završnom obradom je obavezna za proleće i leto. Kombinujte je sa jednostavnim srebrnim nakitom i postaće vaš apsolutni saveznik za vaše jutarnje i večernje šetnje.

Heklana haljina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N N I J O R (@annijor)

Heklana haljina postaće vaš najbolji prijatelj i u gradu i na plaži. Ova haljina nas podseća na legendarnu haljinu koju je nosila Džejn Birkin. U modi su od 60-ih do danas, i možemo reći da je to najklasičniji komad u koji treba investirati.

Satenska haljina

Ovo je simbol apsolutne i večne ženstvenosti. Koju god boju da izaberete, uverite se da ima tanke i delikatne bretele. Kombinujte je sa sandalama, papučama, pa čak i sa omiljenim patikama i pratiće vas u svakodnevnom životu od jutra do mraka.

Haljina na tufnice

Haljina sa tufnicama je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Koju god boju da odaberete nosićete je u godinama koje slede...

Haljina A kroja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

Potpuno seksi komad koji vam nudi ženstvenost, moć i temperament. Linija ove haljine je veoma praktična za toplije mesece i apsolutno ćete uživati ako odlučite da je nosite.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group