Haljina za zabavu koja košta 20 evra učiniće da izgledate kao zvezda iz kluba Studio 54

Pronašli smo vrhunsku haljinu za zabavu koja će vas učiniti zvezdom svakog noćnog izlaska.

Pristupačna haljina za zabavu koja ide uz gotovo sve jedan je od najboljih poklona koje možete sebi dati. Sada, pogotovo kada polako ulazimo u prazničnu atmosferu, pravo je vreme za kupovinu koja će od vas učiniti zvezdu u večernjim izlascima. Tražili smo, skrolovali, listali i konačno pronašli ne samo jednu od najpristupačnijih, već i najelegantnijih haljina za zabavu.

Haljina u pink boji sa zlatnim koncem koju smo pronašli u prodaji brenda H&M košta samo 20 evra i odaje vibracije Bjanke Džeger. Ova haljina nas vraća u disko kulturu koja je plenila sve do kasnih 70-ih, a noseći je, ne možete isključiti da se osećate kao da ste na zabavi u legendarnom klubu Studio54.

Kružni izrez, labavi dugi rukavi koji se sužavaju i ravan porub daju sjajan vintage osećaj koji će sigurno naterati sve da vas pitaju u kojoj ste vintage radnji otkrili ovaj retki dragulj. Ali, možete ga nabaviti vrlo jednostavno u najbližoj H&M prodavnici.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group