Gucci GG platno postaje plavo

Ikonični Gucci materijal je ponovo kreiran kroz jedinstvenu kombinaciju boja.

Plava i bež, ovo su dve boje koje su se obavezale da obnove kultno GG platno koje prati mnoge Gucci komade tokom vremena. Povodom izlaska Gucci Love Parade, novi platneni modni predmeti kuće su "obučeni" u plavo, dok se legendarno Gucci platno vraća osveženo, izdržljivo i sa niskim uticajem na životnu sredinu.

Novi GG platneni proizvodi su podjednako namenjeni muškarcima i ženama, sa fokusom na „kožnu galanteriju“ i „predmete za putovanja“. Naravno, ovaj izbor odaje počast Gucci nasleđu, jer je njegov osnivač, Gučio Guči, radio noseći kofere u hotelu Savoy u Londonu. Inspirisani koferima britanske aristokratije, putni predmeti postali su sastavni deo Gucci kolekcija od ranih dana kuće i do danas drže stabilan deo njene istorije. Konkretno, kolekcija Love Parade sadrži razne materijale i praktične torbe i prtljag, kao što su koferi sa točkovima i rančevi.

GG platno je oživljeno kroz impresivnu kampanju, koja se u potpunosti fokusira na uzorak. Fotografski i video snimci prikazuju svet pokriven monogramom GG, od poda do plafona, sve je obučeno prepoznatljivim uzorkom. Gucci komadi su isprepleteni sa pozadinom, koju definišu plavi kožni završni sloj i trobojni (plavo-crveno-plavi) kaiš.

Plavi GG monogram se pojavljuje na torbama i koferima i dolazi kao alternativa kombinaciji crne i bež koja se prvi put pojavila na platnenim proizvodima 1969. Nova raznolikost boja koja vuče korene iz kolekcija 70-ih, sada se nalazi na torbama Jackie 1961, Gucci Horsebit 1955 i Dionysus, dok su u ponudi i sitna kožna galanterija kao što su novčanici, kutije za kartice i privesci za ključeve.

Konačno, nova kombinacija plavo-bež boja se takođe može naći na različitim stilovima cipela, od onih „formalnijih“ do ležernih. Slide sandale, papuče, slingback štikle, Gucci mokasine, GG Rython patike, svi modeli dolaze u GG platnenoj verziji u plavoj boji, kao i GG Marmont kaiševi i kape.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group