Givenchy x Disney: "101 Dalmatinac" ulazi u visoku modu

Kuća Givenchy sa zadovoljstvom objavljuje svoju saradnju sa Diznijem i predstavlja ograničeno  izdanje luksuzne konfekcije.

Novo lansiranje se fokusira na legendarni crtani film "101 Dalmatinac" i predstavlja "drugo poglavlje" u opsežnom partnerstvu francuske luksuzne modne kuće sa Diznijem.

Smešteno negde između Pariza i Los Anđelesa, ovo imaginarno carstvo obojeno nostalgijom sadrži ograničene serije majica i dukseva sa klasičnom Diznijevom ikonografijom i siluetama likova praćenih Givenchy potpisima.

 

Povodom kolekcije nastao je animirani video u režiji legendarnog animatora Erika Goldberga. U stvari, on je u saopštenju za javnost opisao proces iza projekta kao „apsolutni san“. U snimku možete videti Kejt Mos kako se pojavljuje sa kreativnim direktorom brenda Givenchy, Metjuom Vilijamsom.

„Dizni je oduvek imao posebno mesto u mom srcu, kao i za mnoge generacije, zemlje i kulture“, rekao je kreativni direktor Metju Vilijams u saopštenju za javnost. „Kao dečak iz Kalifornije i kao otac u Parizu, Dizni je uvek bio izvor značajnih trenutaka tokom mog života“, rekao je dizajner povodom lansiranja nove kolekcije.

Kolekcija Givenchy x Disney uključuje odeću, obuću, torbe i šešire i možete ih pogledati u galeriji fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group