Supruga Kristijana Ronalda je zvezda nove kampanje Elisabetta Franchi SS23

Elisabetta Franchi predstavlja kampanju za proleće/leto 2023. u kojoj se pojavljuje – po prvi put – međunarodno priznata ambasadorka brenda: Georgina Rodrigez.

Po prvi put u istoriji modne kuće, Elisabetta Franchi je izabrala međunarodno ime kao ambasadorku brenda koji oličava ideju samouverene i samosvesne žene. Reklamnu kampanju je snimila fotografkinja iz Bolonje, Nima Benati, dok je Georgina Rodrigez je idealan protagonista individualnog i elegantnog narativa, estetskim uticajima, različitim kulturama i novim vibracijama koje služe kao fil rouge koji se provlači kroz kolekciju proleće/leto 2023.

„Georgina je uvek delovala kao žena usklađena sa mojim svetom i savršena je reprezentacija onih koji nose moje kreacije“, prokomentarisala je dizajnerka. „Samosvesna, snažna, ali uvek senzualno prožeta primesama internacionalne sofisticiranosti – to su vrednosti brenda kako ih tumači Benati, koja je uspela da na divan način uhvati svu snagu posebnih karakteristika i ekspresivnosti Georgine Rodrigez.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group