Moda - Trend

Fantastičan jesenji duo – pleteni top i kardigan

Jesen je fantastična prvenstveno zbog pregršta pletenih detalja koje nam nudi.

Ako volite taj prijatan osećaj pletiva na svom telu, trend koji je ove jeseni posebno popularan će vam se veoma svideti. U pitanju je neobičan duo koji čine – pleteni top i kardigan. Poznati modni brend Jacquemus koji je specifičan po tome što diktira aktuelne trendove, je pokrenuo lavinu kada je ova kombinacija u pitanju. Pleteni gornji dio koji nazivamo top i odgovarajući kardigan, su sve što vam treba za stilsku pojavu ove jeseni.

Ova kombinacija deluje izuzetno udobno, toplo i prijatno, a i više je nego jednostavna za kombinovanje sa ostatkom jesenje garderobe. Neobična i upečatljiva, daće vam priliku da istaknete svoj prefinjen ukus kada je moda u pitanju. Nakon ovog brenda sve je više onih koji nude ove dvodelne kombinacije, a koje možete i sami da kreirate ako nemate pri ruci dva dela istog benda. Dovoljna je samo mala doza kreativnosti za vrhunski izgled.

Najpopularnija varijanta je top sa bretelama, nakon kog sledi varijanta u obliku grudnjaka (da, upravo ona koju nam je otkrila Katie Holmes). Takođe vrlo su popularne i nešto duže, ujedno i toplije varijante za hladne zimske dane. Što se materijala tiče, kašmir je na samom vrhu najatraktivniji i najprijatnijih za nošenje.

Ako želite da postignete zaista odvažan izgled kardigan koji treba da odaberete je onaj u kraćem izdanju, dok za ležerniju varijantu u svakom slučaju dolaze u obzir duže kombinacije. Kada su boje u pitanju i dalje smo na paleti zemljanih i neutralnih tonova koji se stapaju sa jesenjom atmosferom. U kombinaciji sa pletenim topom i kardiganom najbolje izgledaju farmerke visokog struka i klasične ženske crne pantalone.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group