Eksplozija boja i nalet energije definišu letnju kolekciju Calzedonia

Ovog leta kupaći kostimi imaće potpis Calzedonia! 

Calzedonia dočekuje novu sezonu, predstavljajući novu kolekciju INDONESIA sa novom paletom boja u trendu, dizajniranom sa širokim izborom krojeva i linija. Bikiniji se kombinuju u komplete ili pojedinačno u skladu sa stilom svake žene, tako da svako može kreirati svoju, savršenu kombinaciju u zavisnosti od svoje siluete.

Dostupni u koralno crvenoj, nebesko plavoj, lila, narandžastoj, klasičnoj crnoj i beloj boji, ovi kupaći kostimi su napravljeni od ekološki prihvatljivih materijala sa malim uticajem na životnu sredinu.

Pored kolekcije INDONESIA, poznati brend je predstavio kolekciju TOKYO, koja je napravljena od ekoloških materijala, ističe se zahvaljujući svom sportskom pristupu i intenzivnom oživljavanju 80-ih. Kombinacija zasićenih i fluo nijansi - plave, fuksije, narandžaste, limete i jorgovana - koje sa kontrastnim vezicama daju color blok seriji novo značenje omogućavaju vam da kreirate idealan mix & match stil.

Kolekcija je ispunjena sportskim kupaćim kostimima za leto puno energije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group