Moda - Trend

Džemperi sa ombre efektom idealni za hladne zimske dane

Ombre efekat je i dalje na samom vrhu aktuelnih trendova.

On ne samo da važi za najprisutniji u sferi stilizovanja frizura i dekora enterijera, već je i vrlo popularan kada je reč o modnim trendovima. Odeću sa ombre efektom sretali smo još početkom proleća kada su u centru pažnje bile majice i suknje, a tokom leta kupaći kostimi prelivajućih nijansi jedne ili više boja. A sa nastupom hladne jeseni i zime kada su nam potrebni topliji komadi odeće, stižu nam fantastični džemperi sa ombre efektom. Vrlo privlačni i šik, savršeni za kombinovanje sa širim spektrom donjih delova garderobe poput pantalona, suknji i farmerki.

FARMERKE I PANTALONE SA OMBRE DŽEMPERIMA

Ako ste u potrazi za neformalnim stajlingom, pred vama je pregršt fenomenalnih kombinacija. Crne uske pantalone, idealno će vam stajati uz zeleni ombre džemper, pri čemu po svom izboru možete odabrati gležnjače ili nešto dublje čizme. Takođe dok smo u sferi ležernog stila, kombinujte iscepane plave farmerke sa nežnim plavim džemperom koji na sebi ima ombre efekat. Osim jednobojnih kombinacija uz farmerke možete da sparite i džemper u nekoliko boja koje ističu ombre efekat.

SUKNJE UZ OMBRE DŽEMPERE

Ako volite monohromatski izgled, preporučujemo da sparite suknju i džemper istog materijala i boja kroz koje se proteže ombre efekat. Nežne pastelne varijante su posebno popularne ove zime. Takođe ne propustite priliku i da se upustite u kariranu avanturu kombinujući sivi ombre džemper, sa kariranom mini suknjom. A kako nam se približavaju praznici za svečani autfit možete da odaberete kožnu crnu mini suknju i plavi džemper sa ombre efektom. Uz ovu kombinaciju vam trebaju samo još visoke potpetice.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group