Džej Lo je pronašla savršen način da nosi klasični bež kaput

U poslednje vreme, Dženifer Lopez je možda jedna od holivudskih zvezda o kojima se najviše priča.

Veliku ulogu u tome, naravno, odigralo je njeno pomirenje sa Benom Aflekom. Par se sve češće pojavljuje u javnosti zajedno i ne kriju svoja osećanja. Međutim, treba napomenuti da je u novooživljenoj popularnosti zasluga i same Džej Lo (i naravno, njenog stiliste). Sva najnovija pojavljivanja zvezde postaju pravi modni događaj i učvršćuju njen status ikone stila.

Ova 52-godišnja pop diva stigla je juče u Majkrosoft teatar kako bi uvežbala svoj predstojeći nastup na dodeli američkih muzičkih nagrada, čiji je domaćin ove godine bila Kardi Bi. Ovog puta, Dženifer je nadmašila sebe i za pojavljivanje odabrala savršen jesenji izgled.

Pevačica je nosila kaput Michael Kors u savršenoj bež boji. Ispod njega je obukla pletenu midi haljinu u istom tonu sa bočnim prorezom. Crne kožne čizme preko kolena, torba Hermes Birkin i avijatičarske naočare sa narandžastim staklima upotpunile su toplu i elegantnu odeću zvezde.

Takav svestran i neverovatno moderan izgled biće podjednako prikladan i tokom dana i uveče.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group