Dua Lipa je novo lice brenda Versace

Uz toliko Versace stajlinga na crvenom tepihu u kojima se pojavila Dua Lipa, mislili smo da je već počasni član italijanskog brenda.

Ali nije bilo tako. Sada i zvanično, Dua Lipa može da se potpiše kao „Versace devojka“ i niko joj ništa ne može reći. To je zato što je luksuzna modna kuća objavila da je Dua Lipa novo lice brenda.

Nadamo se da ćete nam oprostiti zabunu, ali kada je u februaru 2021. Dua Lipa na Instagram stavila svoju fotografiju na kojoj nosi kreaciju kuće, sa natpisom „Versace devojka“, bili smo gotovo sigurni da rade zajedno. Na kraju, saradnja je bila neformalna i jednostavno su postojale obostrane simpatije između devojke i modne kuće.

Ljubav Dua Lipe prema Versace kreacijama i obrnuto bila je dovoljna da verujemo da njih dvoje već rade zajedno. Ili jednostavno, sve ovo vreme umetnica i brend su nas psihički pripremali za ovu vest o saradnji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Pre nekoliko dana objavljeno je zvanično saopštenje o saradnji Dua Lipe i Versacea. Poznata pop zvezda ulazi na listu poznatih umetnica koje sarađuju sa amblematičnim brendom. Versace ima dugu istoriju saradnje sa važnim i dinamičnim ženama, sarađujući sa imenima kao što su Madonna, Lady Gaga i JLo. Sada je vreme da se Dua Lipa doda na listu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Pop zvezda kaže da je izuzetno uzbuđena zbog ove saradnje. U izjavi, Lipa je rekla: "Moja bliska saradnja sa Donatellom i veza koja je nastala kroz našu zajedničku ljubav prema modi je nadrealna."  

Od svog pojavljivanja na dodeli Grammy Awards 2021, gde je nosila Versace haljinu, mini haljinu na AMA 2020. godine, ali i na Met Gala 2019. godine, Dua Lipa je godinama verni obožavalac italijanske kuće i verujemo da joj uloga ambasadora zaista pripada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group