Dua Lipa i Donatela Versaće sarađuju na novoj kolekciji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Kolekcija će debitovati tokom revije u Kanu 23. maja.

Dua Lipa, umetnica koja je osvojila Gremi, udružila se sa Donatelom Versaće kako bi zajedno dizajnirale „see-now, buy-now“ kolekciju za Versace, pod nazivom „La Vacanza“.

Liniju iz ove saradnje svet će upoznati u Kanu, tokom modne revije zakazane za 23. maj. Iako nije u zvaničnom kalendaru Kanskog filmskog festivala, koji traje od 16. do 27. maja, revija će se održati u istom periodu, na lokaciji koja nije objavljena.

„Apsolutno sam oduševljena što sam zajedno sa Donatelom dizajnirala žensku kolekciju „La Vacanza“ za Versace“, rekla je Lipa, koja ima dugogodišnju vezu sa dizajnerkom. Lipa je prvi put upoznala Donatelu Versace u Londonu 2017. godine, a kasnije se pojavila u kampanji italijanske kuće za jesen 2021. Iste godine je otvorila i zatvorila Versace reviju za proleće 2022 tokom milanske Nedelje mode. Nedavno je sedela u prvom redu na Versace reviji za jesen 2023, koja je održana u Holivudu u martu.

„Donatela i ja smo uspostavile tako jaku vezu tokom godina i veoma sam zahvalna na podršci koju sam dobila od nje i celog tima od samog početka moje karijere“, dodala je ona.

„Uvek sam bila inspirisana procesom kolaborativnog dizajna“, rekla je Donatela koja je ranije sarađivala sa dizajnerima, uključujući Kristofera Kejna i Kim Džonsa, za zajedničke kolekcije. „Rad sa Duom na ovoj kolekciji je bio veoma uzbudljiv i volim dinamiku među nama. Dua je snažna, neustrašiva i slobodna, a njena kreativna vizija je izuzetna. Leto je magično vreme. Ovaj osećaj i boje tog doba godine uhvatićemo zaista posebnom i intimnom modnom revijom u Kanu.“

Kolekcija „La Vacanza” biće dostupna u prodavnicama i na sajtu brenda odmah nakon revije.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group