Double Pants Trend: Na kraju krajeva, koliko pari pantalona je dovoljno?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Od trenda bez pantalona, do trenda sa dva ili tri para pantalona!

Izgled i praktičnost koegzistiraju u svetu mode na načine koji nas često iznenađuju. Od smele kombinacije odeće do izbora složenih dodataka, trendovi ne prestaju da raspiruju našu maštu.  Trend koji je izazvao interesovanje je slojevitost, praksa koja može izgledati ekstremno, ali u isto vreme odražava višedimenzionalnu prirodu mode. Međutim, danas se fokusiramo na slojevitost pantalona što se čini najtoplijim street style trendom!

Funkcionalno ili teatralno?

U početku se čini kao čudan izbor koji bi mogao biti čisto pozorišni, ali modni pioniri poput Miu Miu i poznatih ličnosti pretvorili su ovaj trend u kreativno oruđe. Sastavljanje odevnih predmeta više nije samo za piste. Od crvenog tepiha do gradskih ulica, slojevita odeća se etablirala kao izraz ličnog stila. I nije ograničena samo na gornju odeću, slojevitost je stigla čak i do donjeg veša.

Kako se trend razvija, postaju očigledne još smelije kombinacije. Od donjeg veša do slojeva pantalona, opcije su beskrajne. I konačno, ko nam kaže da moramo stati na par pantalona? Kada nam modni influenseri pokažu koliko zanimljivo može biti nositi više pari pantalona, stajling postaje igra bez ograničenja.

Višeslojne pantalone nisu poznate samo po svom smelom karakteru, već i po kreativnosti koju izražava. Ova praksa takođe ima element „održivosti“ jer omogućava ljudima da maksimalno iskoriste svoju garderobu tokom hladnijih meseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by troye sivan (@troyesivan)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group