Điđi Hadid je za 24 sata pokazala 6 različitih zadivljujućih stajlinga

Điđi Hadid je uspela da stvori snažno ime u modnoj industriji.

I sama je jedan od najuspešnijih i najplaćenijih supermodela, a uspela je da još više prodre u tu oblast kreiranjem kolekcija i obavljanjem dužnosti kreativnog direktora. Ona se, međutim, ovde ne zaustavlja i sada je voditeljka „Next in Fashion“, rijaliti programa posvećenog potrazi za dizajnerom u usponu. U stvari, emisija je bila toliko uspešna da se vraća sa drugom sezonom na Netflix platformi.

Điđi Hadid zbog nove sezone ima gust raspored sa mnogim događajima i intervjuima koji imaju za cilj promociju emisije. Povodom svega ovoga, Điđi Hadid se dinamičnije nego ikad vratila uličnom stilu i pokazala 6 različitih stajlinga za manje od 24 sata. Svaki njen izgled bio je potpuno drugačiji od prethodnog i izazvao je naše interesovanje iz svih pravih razloga. Jedan pogled na njih će vam dati svu stilsku inspiraciju koja vam je potrebna za nedelju dana.

U galeriji pogledajte stilske izbore Điđi Hadid:

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group