Detalj koji vam nedostaje ove jeseni – pantalone od tvida visokog struka

Da li ste već pronašli svoj savršen jesenji autfit?

Ako volite udobnu i ležernu garderobu, u kojoj izgledate i osećate se vrlo privlačno i elegantno, vrlo je moguće da ste jedan detalj ove jeseni prevideli. Tvid detalji su se lagano popeli na scenu i zauzeli vodeću poziciju kada je stil u pitanju. Danas smo za vas odabrali poseban komad odeće koji je neizostavan sa savršen jesenji stajling – pantalone od tvida sa visokim strukom.

Posebne su pre svega zbog toga što ih sa lakoćom možete kombinovati sa širom paletom gornjih odevnih predmeta ali i sa obućom i aksesoarom. Takođe budući da nam slede sve hladniji dani one su savršen vid garderobe u kojoj će vam biti prijatno i toplo. Prvo što treba da uradite pri izboru tvid pantalona visokog struka je da odaberete model koji vam najlepše stoji. Od sasvim uskih varijanti, preko onih opasanih kaiševima do tregerica. Ostanite sa nama i otkrijte kako da ih stilizujete ove jeseni.

KOMBINACIJE SA KOŠULJAMA I DŽEMPERIMA

Ako želite da postignete vrlo upečatljiv i ženstven izgled potražite crnu rolku koja će fantastično izgledati uz sive tvid pantalone. Da biste razbili jednoličnost ovih boja preporučujemo vam žensku tašnu u smeđoj nijansi. Ukoliko želite klasičan i vrlo šik stajling, vaš izbor mogu da budu tvid pantalone uz koje će crna košulja doći kao suptilan dodatak. Idealna kombinacija za upečatljiv i ženstven autfit.

KOMBINACIJE SA BLEJZERIMA, JAKNAMA I KAPUTIMA

Vrlo atraktivan poslovni autfit možete krairati kombinujući blejzer istog dezena sa tvid pantalonama dubokog struka. Takođe ako ste raspoloženi da malo razbijete jednoličnost potražite izražajnu crvenu jaknu i nosite uz nju ležerne tvid pantalone, pri čemu će crna majica napraviti balans između ove dve krajnosti.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group