Detalj koji će učiniti da svaki vaš prolećni autfit izgleda elegantno

Više slika

Više slika

Polo kragna nije samo dodatak košulji, ona je simbol, a Tommy Hilfiger se definitivno slaže sa tim.

Polo majica je neraskidivo povezana sa nepretenciozno elegantnim izgledom. Elegantna, ali u isto vreme udobna, sportski i zadivljujuće svestrana, polo je osnovni element koji karakteriše Classic American Cool - koji su voleli ljubitelji mode svih generacija, bez obzira na pol i estetiku.

Bezvremenski predmet u istoriji mode je evoluirao tokom godina, a prepoznatljiva kragna je takođe našla mesto na haljinama, unoseći nešto sveže i aktuelno u ženstvenu odeću. A ako vas pitaju koji je brend postao „standard“ i fanatičnim ljubiteljima mode svih uzrasta ponudio važnog „saveznika“ za svakodnevnu celodnevnu odeću, sigurno će vam prvo pasti na pamet brend Tommy Hilfiger.

I to nije bez razloga, pošto je od 1985. godine kada je slavni dizajner osnovao svoj brend, polo kragnu istakao kao neophodan element elegantnog „outfita“, za kancelarijski, sportski, pa i svečani izgled.

Danas nastavlja da definiše pravila američke mode i kulture, testirajući granice stila, dajući polo novu funkciju i značenje, ali i ažuriran izgled svake sezone.

Vođen svojom strašću za klasičnom estetikom, Tommy Hilfiger je bio inspirisan odećom mornara i sportista i odlučio je da njihove ključne karakteristike ugradi u nešto ležernije, modernije i kul u isto vreme. Tako je rođena njegova filozofija dizajna, kojoj je veran do danas. Iako bezvremenski, on uvek traži načine da svojim klasičnim dizajnom da novu perspektivu.

Polo majica Tommy Hilfiger sada je postala modni simbol, a kultna „zastava“ je njen sastavni deo od 90-ih i nastavlja da krasi svaki dizajn, u kultnim belim, crvenim i plavim nijansama, kao i drugim modernim bojama. Nedugo zatim, haljine su dodate na listu kultnih modnih proizvoda, majstorski kombinujući ležerni stil sporta sa američkim prepi stilom.

Ljubitelji mode vole da nose Tommy Hilfiger polo majice u svim mogućim kombinacijama, sa stilizovanim farmerkama ili pantalonama od platna, maksi i mini suknjama, a isto važi i za haljine, jer ćemo ih viđati uz patike, baletanke, ali i delikatnije cipele, kao što su slingbacks, a leti i sandale.

Ne postoji bolja investicija za proleće od polo majice ili haljine iz kolekcije Tommy Hilfiger, sa prepoznatljivom kragnom koja pruža neophodan detalj koji će učiniti da svaki vaš prolećni izgled izgleda moderno i stilski.

Kolekcija Tommy Hilfiger za proleće/leto 2024. dostupna je na tommy.com, u prodavnicama TOMMY HILFIGER i u odabranim prodajnim mestima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group