Cold Shoulder - trend koji su usvojile poznate ličnosti

Moda je izraz individualnosti i kreativnosti koji se stalno razvija.

Kako vreme odmiče, pojavljuju se novi trendovi koji sa novom svežinom osvajaju svet mode. Jedan od ovih posebnih trendova je „cold shoulder“ trend.

Ovaj trend je dobio ime po izrazu „cold shoulder“ koji se koristi u engleskom jeziku da opiše nepoštovanje ili ravnodušnost prema nekome. U modi, ovaj izraz opisuje odeću koja ostavlja jedno ili oba ramena nepokrivena. Zvezde i poznate ličnosti sve češće na svečanim cereminijama biraju ovaj poseban trend. Sa jarkim bojama i detaljima koji naglašavaju liniju tela, ovaj trend se sve više širi u modnom svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sonsie (@sonsieskin)

Poznata lica poput Pamele Anderson i Sidni Svini biraju ovaj trend na zvaničnim događajima. U haljinama koje otkrivaju jedno rame, one stvaraju stajlinge koji kombinuju dramatičnost starih vremena sa jednostavnošću savremenog stila.

Svojim revolucionarnim izgledom, zvezde uspostavljaju „cold shoulder“ kao jedan od najuticajnijih modnih trendova današnjice. Svojim intenzivnim prisustvom na društvenim događajima utiču na estetiku svojih fanova i vraćaju nostalgične trendove iz drugih, bajkovitih vremena.

Od glamurozne haljine Oscar de la Renta Pamele Anderson do romantične Miu Miu Sidni Svini, izbori ovih zvezda dokazuju da se „cold shoulder“ može prilagoditi svakoj ličnosti i prilici.

Kako se moda menja, „cold shoulder“ ostaje dinamičan i zanimljiv trend koji osvaja crveni tepih. Očekujemo da ćemo u budućnosti videti nove verzije i primene ovog trenda. I da, vreme je da ga prilagodimo našim svakodnevnim nastupima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group