Čišćenje ormara: 5 komada koje vredi sačuvati u 2023.

Ako želite da napravite drastične promene u svojoj garderobi, postoje neki komadi za koje nećete zažaliti što ste ih sačuvali, bez obzira koliko često ih trenutno nosite.

Često kažu „započni godinu onako kako želiš da ide“, tako da je čišćenje ormara uvek na dnevnom redu na početku nove godine. Čitajući ovaj članak, sasvim je očigledno da definitivno imate mnogo čega da se rešite. Zajedno smo u ovome.

Prvo, izbacite sve što ne pristaje vašem telu ili stilu. Zatim razmislite o tome kada ste poslednji put obukli određeni odevni predmet koji nosi toliko uspomena, ali već nekoliko meseci skuplja prašinu u zadnjem delu vašeg ormana. Konačno, investirajte u „manje je više“ filozofiju i otkrijte komade od kojih možete lako kreirati autfite, jer oni zaslužuju mesto u vašoj obnovljenoj garderobi.

Ako ste jedan od onih retkih koji su krenuli u drastične promene u svojoj garderobi, čestitamo. Savetujemo vam, međutim, da dobro razmislite pre nego što ispraznite (bukvalno) polovinu svoje garderobe. Postoje neki komadi za koje ćete požaliti što ih niste zadržali, bez obzira koliko često ih trenutno nosite. Šta je to što treba sačuvati u ormaru za 2023. godinu pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group