Cigarette pantalone - investirajte u najženstvenije modele ove sezone

Sredinom 50-ih, tačnije 1955. godine, u modnom svetu se pojavio stil pantalona koji je razbio svaki tabu o tome da žene ne treba da nose pantalone.

Reč je o cigaret pantalonama, koje su isticale struk, grlile liniju tela i imale sužene nogavice. Većina cigaret pantalona tokom 50-ih bile su izrađene od vune ili pamuka. Žene su se skoro odmah zaljubile u ovaj stil pantalona, ali se malo ko usudio da ih nosi. Među prvim ženama koje su nosile pantalone bile su Meri Tajler Mur u TV humorističnoj seriji „Šou Dika Van Dajka“, ali i ikona stila Odri Hepbern u kultnoj sceni gde sa gitarom peva „Moon River“ u filmu „Doručak kod Tifanija”.

Od 50-ih do danas, cigaret pantalone zauzimaju važno mesto u ženskoj garderobi i spadaju u osnovne komade koje svaka žena zaslužuje da ima u svojoj kolekciji. Dva glavna razloga njihovog velikog uspeha su to što s jedne strane laskaju većini silueta, a sa druge strane pristaju različitim prilikama. Od jutra u kancelariji do ležernog šik izgleda u gradu, cigaret pantalone odgovaraju i opuštenim i svečanijim prilikama.

Povod da se prisetimo stilske vrednosti cigaret pantalona je pojavljivanje Megan Markl u emisiji "The Ellen Show" sa Elen Dedženeres. Za ovaj TV nastup, Megan Markl je kombinovala belu košulju Oscar de la Renta sa puf rukavima sa crnim pantalonama i crnim visokim potpeticama. Kreirala je elegantan i šik stajling koji možete lako kopirati.

Modni brendovi rado preporučuju cigaret pantalone ove zime, a mi vam u galeriji fotografija otkrivamo gde ih možete nabaviti.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group