Bomber jakne iz H&M kolekcije za jesen 2023

Da li znate koji je odevni komad glavna zvezda ove jeseni?

To su bomber jakne koje su i prošlog proleća bile hit u kolekcijama svih brendova. Klasične bomber jakne, inspirisane devedesetim, uključili su svi brendovi u svojim kolekcijama za narednu sezonu. Trenutno, švedski brend H&M predlaže različite bomber jakne za novu sezonu, ali ne sumnjamo da će proširiti svoju kolekciju u narednim nedeljama, jer, kao što smo pomenuli, ovo je odevni predmet koji je "must have" sezone.

H&M nudi predloge za sve ukuse. Kao što možete videti u našoj galeriji, u ponudi brenda H&M možete pronaći kratke i duge bomber jakne, modele od satena ili sa štepovima koji podsećaju na jorgane. Kada govorimo o bojama, u kolekciji dominira militari zelena koja je jedna od glavnih boja jeseni, a pored toga, takođe ćete naći bomber jakne u beloj, sivoj i crnoj boji.

Ostavljamo vas u našoj galeriji gde možete videti sve modele koje je H&M pripremio za hladne dane pred nama. Svi modeli su dostupni u prodajnim objektima H&M i u online prodavnici.

« 13 14 15 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group