Moda - Trend

Blok potpetice u centru zbivanja ovog leta

Ako ste ljubitelj potpetica, štikli, platformi i svih drugih oblika uzdizanja stasa, svideće vam se hit ovog leta.

U pitanju je neobičan detalj koji je privukao pažnju a koji izgleda tako neodoljivo. Kockaste – blok potpetice prošetale su se po modnim pistama a nakon toga su postale sve češće viđenje i po gradu. Ako ste u potrazi za obućom koja će vas inspirisati i učiniti da izgledate odvažno i šik, blok potpetice su one na koje treba da obratite pažnju.

Osim što izgledaju fantastično, vrlo su udobne za nošenje i dolaze u neverovatno mnogo kombinacija. U njima je tako lako hodati bez obzira na visinu pete jer daju nozi stabilnost. Čak i nakon 8h rada u njima, nećete osećati da vas neizdrživo bole zglobovi.

Savršene su za kombinovanje sa širim spektrom garderobe od uskih farmerki preko ležernih letnjih haljina, pa sve do poslovnih suknji. Mogu izgledati ujedno i dovoljno elegantno i neutralno u zavisnosti od toga u kakvoj prilici planirate da ih nosite. Ovog su leta u fokusu neutralni tonovi, kao i opšte poplarne crne potpetice. A među svima njima "zalutale" su i Color Block varijante koje deluju tako odvažno.

Blok potpetice su prisutne u vidu minimalističkih sandala sa kaiševima na vezivanje, papuča sa mašnama za glam utisak, esencijalnih na kompačnje oko članaka, onih sa retro prizvukom, kao i zaista ležernih i komfornih za nošenje koje bi mogle da se nazovu gotovo sportskim. Sveobuhvatne za sve prilike i uz sve odevne predmete.

Zavirite u našu galeriju i potražite svoj savršen model blok potpetica.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group