Birkenstock x Jil Sander: hit letnje sandale

Najpoznatije sandale koje su se u potpunosti identifikovale sa našim letom, udružuju snage sa minimalistima Lucie i Luke Meierom, kreativnim direktorima Jil Sander-a.

Lucie i Luke Meier pozvani su da reinterpretiraju klasične Birkenstocks kroz svoju minimalističku estetiku. Pored toga, već smo videli kako vrhunski dizajneri potpisuju sandale Birkenstock kao što su Rick Owens, Pierpaolo Piccioli i Proenza Schouler, dajući im svoj modni potpis.

Birkenstock Arizona su sandale koje su namenjene generaciji Z - jednostavno zato što svi u letnjoj garderobi imaju par Birkenstock, tipičan primer modne demokratije. Kreatori kuće Jil Sander klasičnom modelu Arizona dali su novi izgled od kože, ali i njihov sofisticirani dodir, predlažući novu modnu osnovnu za letnju garderobu i dokazujući da Birkenstocks nikada ne prestaju da se obnavljaju, što je jedan od razloga zašto su vanvremenske.

Kroz kolekciju Birkenstock x Jil Sander predstavljen je i model Milano sa kaišem na zadnjoj strani u kremastoj i crnoj boji, kao i zatvorene sandale sa kaišem oko zgloba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group