Beyonce i adidas zajedno predstavljaju svoju prvu kolekciju kupaćih kostima

Vladavina Queen Bey se nastavlja!

Brend Beyonce, Ivy Park i adidas predstavili su zajedničku capsule kolekciju za letovanje. Za američku pevačicu ovo je debi u segmentu kupaćih kostima i dodataka. Novu kolekciju Beyonce je najavila na Instagramu, a kampanja nosi naziv "How Do You Flex?"

Capsule kolekcija Flex Park uključuje jednodelne kupaće kostime i bikini za žene, muške gaćice za plivanje, majice, torbe za plažu, japanke i panama šešire. Pored odeće i modnih dodataka predstavljeni su i peškiri i bočice za vodu. Glavna boja kolekcije  je narandžasta, koju dopunjuju beli akcenti.

U kampanji učestvuju dizajner i kreator nakita KNC Beauty Noel Crawley, kao i glumac i pevač Quincy Taylor Brown i influenserka Tabria Majors.

Kolekcija će biti dostupna za kupovinu od 22. jula 2021. godine na sajtu brenda adidas. Nema sumnje da će se, kao i u prošlosti, roba rasprodati za nekoliko minuta nakon zvačičnog lansiranja, jer svi žele da nabave najnovije kreacije Ivy Park. Kolekcija će takođe biti dostupna u odabranim adidas prodavnicama od 23. jula 2021. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group