Barbiecore: Barbi stil je novi vrući letnji trend

Od kada su otkrivene prve fotografije sa snimanja filma Barbi sa Margo Robi i Rajanom Goslingom, sve popularniji je novi trend: #Barbiecore.

Očekuje se da će novi Barbi film Grete Gervig sa Margo Robi u ulozi čuvene lutke i Rajanom Goslingom u ulozi Kena biti prikazan u bioskopima 2023. godine. Iako nismo čekali konkretnu vest da to potvrdi, činjenica je da je Barbi stil ili na neki drugi način “pretty in pink” sledeći veliki trend koji će nas okupirati.

Već prošle godine, ružičasta boja je ostvarila jedan od svojih najjačih povrataka. Bilo u pastelnim nijansama, bilo u viralnoj verziji jarko roze (fuksija), to je boja koju sve češće viđamo u izgledima poznatih ličnosti.

Kim Kardašijan, Megan Foks, Lizo i druge dame poznate po svom stilu stalno se pojavljuju u roze odeći, inspirišu nas i „nagovaraju“ da je to trend koji bi trebalo da probamo.

Kada je reč o modnim pistama, Valentino je bio jedan od prvih koji je veći deo svoje zimske kolekcije posvetio nijansi fuksije. Haljine, sofisticirane pantalone, topovi, suknje, aksesoari i cipele obojeni su u popularnu jarko roze i postali su omiljeni izbor poznatih ličnosti za crveni tepih.

Istovremeno, Balenciaga je predstavio mnoge komade u boji fuksije, od kojih je većinu Kim Kardašijan već nosila.

U galeriji pogledajte nekoliko komada koji će vam pomoći da ispratite novi trend i budete najlepša Barbie girl!

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group