Balenciaga Crocs 2.0: nova kolekcija „ružnih“ čizama i papuča sa visokom potpeticom

Prvi put smo ih videli na Balenciaga Clones pisti za proleće 2022, digitalnoj reviji na kojoj je slavni brend klonirao isti model 44 puta. A sada, obeležavajući njihovo zvanično lansiranje, Balenciaga predstavlja svoju najnoviju saradnju sa brendom Crocs - Crocs 2.0.

Kao što svi znamo, saradnja između Balenciage i Crocsa nije nešto novo. Prva saradnja između dva brenda rezultirala je dobro poznatim ružnim cipelama sa džinovskom platformom koje su bile ukrašene šarenim stikerima i predstavljene su kao deo kolekcije za proleće 2018. Sada su za 2.0 kolekciju Crocs Boots i Crocs Madam papuče ponovo redizajnirane.

Kampanju su fotografisale medijske umetnice iz Berlina, Ana Udenberg i Kristina Nagel.

Nova kampanja istražuje ljudsko telo i obrt, karakteristike umetnice Ane Udenberg i njenog rada.

Cipele nose antropomorfne skulpture. Reciklaža starih Balenciaga materijala je takođe korišćena u skulpturama kampanje. Svaki komad je zatim postavljen na ulice Berlina i fotografisan od strane umetnice Kristine Nagel. Balenciaga je takođe najavio da će skulpture iz kampanje biti izložene u odabranim kultnim buticima, uključujući prodavnicu Balenciaga u ulici Sloane u Londonu i Njujorku na Medison aveniji.

Balenciaga 2.0 Croc Madam papuče i Croc Boot su sada dostupne u prodavnicama i na  sajtu, balenciaga.com.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group