Alternativa mantilima i jaknama: 12 toplih kardigana za jesen

Topli kardigan pravo je otkriće za početak septembra, kada želite da se osećate prijatno čak i po lošem vremenu, ali je prerano da izvadite kaput iz ormara. Savršeno dopunjuje razne stvari: mini suknje i lepršave haljine, bermude i široke farmerke.

Kada govorimo o kardiganima oni mogu biti veoma različiti - od kratkog modela u stilu Jacquemus koji jedva pokriva grudi do kroja u maksi dužini. Ove sezone dizajneri se ponovo vraćaju na oversize. Odmorili smo se tokom leta, kada su u trendu bili uski modelu u stilu 2000-ih, a sada su stvari "nekoliko veličina veće" ponovo aktuelne.

Kardigani iz novih kolekcija su izrazito minimalistički i jednostavni. Naglasak sada nije stavljen na svetle boje ili obilje ukrasnih elemenata, već na teksturirano pletenje. Udobne kardigane sa velikim pletenicama predstavili su brendovi poput Ganni i Ermanno Scervino. Ovi svestrani modeli lako se kombinuju sa složenim predmetima, za koje je ponekad tako teško pronaći par.

Ali lakonski modeli nisu bili dovoljni. Ove sezone mnogi dizajneri su se oslanjali na etno printeve, bilo da se radi o svetlim južnjačkim ornamentima ili uzorcima tipičnim za "skandinavske" džempere. Potražite takve modele u kolekcijama Etro ili Max Mara. Još jedan trendi naglasak koji mnoge uticajne dame vole su „školske“ kragne preko kardigana. Ovaj trend se prenosi iz sezone u sezonu, a ove jeseni posebno su ga zavoleli francuski brendovi poput Sandra i Maje. Takvi kardigani mogu postati glavni naglasak stajlinga pa ih treba upotpuniti jednostavnim suknjama sa finim faltama ili farmerkama.

U galeriji fotografija pogledajte kakve nam kardigane predlažu modni brendovi za jesenju sezonu.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group