Adel u novom spotu pokazuje kako izgleda savršena jesenja odeća

Vratila se posle pet godina ćutanja (šest ako pomislimo na njen poslednji album koji datira iz 2015. godine), da podeli svoje strahove i svoje demone i ispriča sve o razvodu sa Simonom Koneckim i njenoj potrazi za srećom.

Adel je novim singlom Easy on me, bukvalno privukla pažnju javnosti, najavljujući njen najnoviji album, „30“ koji će biti objavljen 19. novembra.

A upravo video snimkom Adel želi da pokaže ovu promenu, koju vidimo na početku video klipa sa melanholičnim kadrovima, savršeno prikazanim u crno-beloj boji. Pevačica ulazi u automobil, spremna da postigne novi cilj koji - možda – odgovara njenom novom životu. Ovde je Adel prikazana u boji, ostavljajući tamniju i tužnu stranu sebe. Da bi predstavila ovu promenu, manifestovanu kroz najtoplije i najslađe nijanse, Adel je odabrala Lanvinov izgled sa ukusom jeseni.

Na prvi pogled ističe se trenč kaput u boji amaranta, ispod kojeg nalazimo narandžastu rolku, široke pantalone boje čokolade visokog struka i braon čizme sa visokom potpeticom. Ovakvim izborom stajlinga, imidž deluje buržoaski (odeća besprekornog kroja i vešta upotreba boja), ali je upravo taj trenč kaput od sjajne kože njenom izgledu doneo neviđeni seksi akcente.

Dakle, ako tragate za savršenim jesenjim stajlignom pogledajte još jednom spot neverovatne Adel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group