5 stilskih saveta Francuskinja koji će vam pomoći da izbegnete zimske modne greške

Stilski saveti Francuskinja koji će vam pomoći da imate najelegantniji zimski izgled.

One su modni stručnjaci za nepretenciozan stil, eleganciju bez napora i bezvremensku estetiku i uvek ćemo im se vraćati da nam ponude neophodne stilske smernice – to je razlog zašto crpimo inspiraciju, savete i trendove iz autfita Francuskinja, o kojima smo u prošlosti mnogo puta pričali. Danas ćemo se fokusirati na savete za stilizovanje njihove zimske odeće, koje vredi pratiti da biste inkorporirali njihov sofisticirani izgled u svoj zimski izgled. Ukoliko ih ispratite, moći ćete da izbegnete stilske greške sezone.

Kako pravilno nositi boju ove zime

Umesto da svom izgledu dodaju jaku boju i stvore kontrast, Francuskinje predlažu izbor monohromatskih autfita. Tako ćete izbeći neelegantne i nelaskave kombinacije, a uštedeti ćete dosta vremena u pripremi, jer se nećete pitati o prikladnosti njihovih kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thérèse H. (@tesshell)

Izrezano ili predimenzonirano

Zahvaljujući uspehu najnovijih kolekcija Miu Miu, krop kompleti su postali najveći trend sezone—kao i najneudobniji. Francuskinje predlažu da date svoj glas poverenju krajnjoj suprotnosti, prevelikim linijama i posebno onim vezanim za krojenje. Pomenuti trend bio je prisutan na bezbroj modnih pista sezone A/W 22-23 i fleksibilniji je i šik od skraćenih komada.

Štikle ili ravna obuća

Ako vam se ne sviđaju štikle ili platforme, možete izabrati ravnu obuću bez problema. Francuskinje neće žrtvovati svoju udobnost na oltaru trendova i zato većina okreće leđa štiklama u trendu i biraju ravne cipele ili one sa kitten potpeticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Mory (@tamaramory)

Farmerke treba da budu savršeno udobne

Francuskinje vole svoje omiljene teksas pantalone i uvek biraju one alfa linije, koje su laskavije od bilo kog drugog dizajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol)

Večernja haljina

Godinama je mala crna haljina bila izbor svake žene, međutim, ove sezone Francuskinje predlažu jarke boje i zanimljive dezene u večernjoj toaleti. Tako uspevaju da budu zvezde večeri.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group