5 stilova suknji koje će ulepšati vaš prolećni izgled

Proleće je pred nama, godišnje doba koje je sinonim za nadu, ponovno rođenje i vitalnost.

Proleće je „odskočna daska” za leto, još uvek zadržava elemente zime i koliko god se „priroda” ove sezone smatra nepredvidivom, stil koji se povezuje sa prolećnom sezonom je stabilan i vanvremenski.

Prolećni autfit uključuje komade koji se mogu videti u bilo kojoj sezoni uokvireni odgovarajućim stajlingom. Međutim, suknje imaju svoje mesto kao lagane, razigrane opcije koje savršeno dopunjuju optimistično raspoloženje i sunčano vreme tokom prolećnih meseci.

Činjenica je da su suknje neraskidivo povezane sa ženstvenošću, daju delikatan stil svakom izgledu, što ih čini neophodnim u izgradnji kompletne garderobe. I dok se ženstvena energija kojom odišu može pronaći i u haljinama, suknja se razlikuje po tome što omogućava veću slobodu u stilskim kombinacijama.

Što se tiče verzija u kojima ćemo ih naći, one su bezbrojne. Teksture, dužine i boje daju jedinstvenost svakom komadu, a svaki komad zauzvrat daje poseban karakter našem izgledu. U našim predlozima ćete, bez sumnje, pronaći onu koja će odgovarati vašoj estetici, a istovremeno će nadograditi vaš stil ovog proleća.

Teksas suknja

Protagonista proleća, sa teksas pantalonama, prslucima, košuljama, pa čak i torbama, teksas suknja je jednom rečju "obavezna" u vašem prolećnom ormaru. Nosite je u maksi dužini uz belu majicu i patike i impresionirajte jednostavnošću svog izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pia-josé (@piaxjose)

Asimetrična suknja

Uobičajene opcije kada govorimo o suknji su mini, midi i maksi. Asimetrična dužina je, međutim, jednako elegantna opcija koja će dati svež dah vašoj odeći. Par kaubojskih čizama savršeno će upotpuniti vašu omiljenu asimetričnu suknju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAYA (@mayastepper)

Kargo suknja

Karakteristični, raskošni džepovi takođe postaju deo midi suknje, ujedinjujući ženstvenost sa sportskim stilom što stvara veoma zanimljiv kontrast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maïna (@mainasuarezz)

Suknja sa volumenom

Preuzete iz romantičnije decenije, suknje sa volumenom su skandinavski favorit. Njihov intenzivan volumen čini ih prepoznatljivim komadom garderobe, koji se, međutim, pokazuje kao posebno svestran. Nosite ih na skandinski način, odnosno uz patike i jaknu.

Prozirna suknja

Sigurno ste videli da je transparentnost veliki trend ove godine. Ne nedostaje ni na jednom crvenom tepihu i ni na jednoj reviji najvećih kuća. Naravno, to je prilično hrabar komad, pa ako želite da ga nosite diskretnije, predlažemo da prozirne suknje nosite preko farmerki za moderan i potpuno trendi autfit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poppy Almond (@poppyalmond)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group