5 modernih i cool načina da nosite mini teksas suknju

Bez sumnje, teksas je jedna od najvećih zvezda prolećne sezone.

Bezvremenski i istovremeno moderan, kul i veoma praktičan, teksas je najsigurniji izbor koji možete da napravite da se oblačite elegantno i uredno u raznim prilikama. Među must have komadima je i mini teksas suknja koju trendi devojke ponovo nose, sugerišući nam najelegantnije kombinacije.

-1 Na profilima fashionista možete videti suknje koje su prilično kratke, ali to ne znači da pristaju svim tipovima tela i stilovima. Prava stvar je da ovaj trend prilagodite sopstvenom stilu. Drugim rečima, klonite se veoma kratkih suknji zbog kojih se osećate neprijatno ili zbog kojih se plašite da će se videti nešto što ne želite, ako napravite korak. Radije investirajte u suknje nešto duže dužine, u kojima se osećate udobno i omogućavaju slobodu kretanja.

-2 Pored dužine suknje, treba obratiti pažnju i na njen kroj. Pokušajte da izbegnete mini suknje veoma uskog kroja, modele sa karnerima, ali i skejter suknje i radije birajte mini suknje A kroja u pravoj veličini. Rezultat će biti elegantniji.

-3 Postoji stilsko pravilo koje kaže da što je suknja kraća, dužina potpetice treba da bude niža na cipelama koje nosite. Što se tiče kratkih suknji, idealne cipele su ili ravne ili one sa minimalnom potpeticom. Na primer, cipele sa četvrtastom petom,  mokasine, baletanke i patike su neki od najmodernijih i najbezbednijih izbora koje možete da napravite.

Dodatni savet: Moderne žene vole da kombinuju svoju mini suknju sa hulahopkama, mokasinama i dodaju par belih čarapa. Rezultat je veoma ženstven i kul. Ako želite da svoj izgled učinite još impresivnijim, možete odabrati posebniji par čarapa.

Kako najmodernije devojke nose mini teksas suknje pogledajte u galeriji fotografija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group