5 komada koje morate imati u svojoj prolećnoj garderobi

Koji komadi ne bi trebalo da nedostaju u prolećnoj garderobi?

Sigurno ste mnogo puta čitali o važnosti kreiranja dobro ažurirane garderobe sa bezvremenskim komadima. Zanimljivo je, međutim, da svako godišnje doba kroz koje prolazimo ima svoju kapsul garderobu koja se sastoji od različitih komada. Neposredno pre nego što dočekamo proleće i kao ljubiteljke mode koje vole da dočekuju svaku novu sezonu imajući u kolekciji neke must have komade, ovaj period je idealan za kupovinu.

Predlažemo da počnete tako što ćete uložiti u neophodnu odeću koja je sastavni deo prolećnog ormara.  

#1 Trenč kaput

Bezvremenski, simbol elegancije i prefinjenosti, trenč kaput je idealan komad za prolećnu sezonu i temperaturne promene. Odlično se slaže sa pantalonama, suknjama i haljinama i zauvek ćete ga imati u svojoj kolekciji.

#2 Prugasta košulja

Jednako klasičan komad prolećne garderobe je košulja na pruge. Možete je kombinovati sa farmerkama ili belim pantalonama, sa odelima ili suknjama...

#3 Farmerke

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

To je najsigurniji izbor za svakodnevno nošenje. Elegantne i udobne, kul i praktične, farmerke definitivno zaslužuju da budu na vrhu vaše liste za prolećnu kupovinu.

#4 Mornarska bluza

Mornarska bluza je s jedne strane sinonim za prolećni stil, a sa druge praktičan gornji deo koji možete da nosite na različite načine, stvarajući izgled koji karakteriše sofisticiranost.

#5 Bež blejzer

Spisak je upotpunjen još jednim blejzerom ili sakoom u bež nijansi. Savršeno ide uz sve što odlučite da obučete, a ima bezvremensku vrednost.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group