5 Instagram naloga koji imaju odgovor na pitanje "Šta da obučem danas?"

Poslednjih godina Instagram je postao sastavni deo našeg svakodnevnog života. Posebno za ljubitelje mode, ova društvena mreža je izuzetno korisna, jer postoji mnogo naloga koji nude stilsku inspiraciju.

Žene koje vole modu i trendi odeću, modne influenserke, blogerkke, stilisti i urednice predstavljaju svoje moderne odevne kombinacije koje svakodnevno kreiraju, čineći da naš Instagram feed izgleda kao moodboard   puna stila.

Dakle, svako od nas ima priliku da prati naloge žena kojima se divi zbog njihovog stila i svaki put kada vam padne na pamet misao „Ne znam šta da obučem danas“, skrolovanje na Instagramu će biti dovoljno da nađete  odgovor.

Savet broj 1

Da ne biste gubili vreme u svakodnevnom životu, svaki put kada pronađete izgled koji vam se sviđa, možete ga sačuvati na Instagramu. Organizujte fasciklu sa svim izgledima koje želite da kopirate u budućnosti prema prilici, na primer ležernoj ili svečanoj. Dakle, svaki put kada osetite da nemate inspiraciju, pogledaćete ove izglede i izaberite onaj idealan.

Savet broj 2

Veoma je važno zapamtiti da bi jedan izgled karakterisala elegancija, morate ga prilagoditi svom ličnom stilu. Čak i ako vam se mnogo dopada neki stajling, pre nego što ga kopirate, razmislite šta biste mogli da promenite da bi više izrazio vašu ličnost.

Savet broj 3

Svaki put kada kreirate elegantan stajling obavezno ga fotografišite. Sačuvajte ga na svom mobilnom telefonu i vremenom ćete napraviti modni lookbook sa sopstvenim kompletima koji ćete koristiti kada je to potrebno. Ali svaki put kada želite da ponovo obučete isti komplet, ne zaboravite da promenite neki predmet bile to cipele, marama ili torba.

U galeriji vam otkrivamo 5 profila koje vredi pratiti ukoliko želite stilsku inspiraciju svakog dana.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group