3D Florals: Kako da ugradite letnji trend u svoj izgled?

Možda je replika Meril Strip "Cveće? Za proleće? Revolucionarno“ u filmu "Đavo nosi Pradu", neizbrisivo urezana u naše misli i mi smo još više nego ranije omiljene cvetne motive povezali sa prolećnom sezonom.

Ove sezone, trendovi diktiraju „Cveće za leto“, što je definitivno revolucionarno, posebno kada govorimo o 3D cvetovima koje vidimo u ovosezonskim trendovima.

3D cvetovi su možda posebni i izgledaju vrlo elegantno, ali naši omiljeni modni brendovi ponudili su nam razne opcije tako da ovaj poseban trend možete prilagoditi svom stilu i estetici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kita Liss (@kitaliss)

Možete odabrati haljinu u kojoj će 3D cvetni ukrasi dodati notu glamura vašem stajlingu ili onu sa manjim cvetom za blaži efekat. Takođe, možete pronaći 3D cvetne topove i kombinovati ih sa širokim pantalonama ili maksi suknjama. Još jedna veoma dobra opcija je da kreirate izgled sa 3D cvetnim modnim dodacima kao što su ogrlice ili 3D cvetne torbe, dok ćete takođe pronaći niz opcija u jednodelnim kupaćim kostimima i bikinijima za jedinstven izgled na plaži.

U galeriji smo izdvojili nekoliko autfita sa 3D cvećem koji će vas inspirisati i pomoći vam da kreirate poseban i potpuno moderan izgled.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group