Moda - Trend

30 najromantičnijih cvetnih haljina za vrelo leto

Ako volite toplo vreme i cvetne dezene, obožavaćete i hit ovog leta.

U pitanju su zanosne cvetne haljine, svih modela, dužina i tekstura. Deluju poput buketa cveća koji vam je ponudio svoj zagrljaj, ili cvetne livade kroz koju ste protrčali. Sakupili smo za vas na jednom mestu neke od najlepših cvetnih haljina koje su viđene ovog leta. Nose se svuda, pri izlasku u grad, odlasku do plaže, pri večernjim romantičnim sastancima. Ako odaberete neku jednostavniju varijantu, mogu vam savršeno poslužiti i za odlazak na posao.

Lagana mini haljina sa cvetnim dezenom idealna je za vrele letnje dane. U njoj ćete se jednako osećati komotno i izgledati fantastično. Najprisutnije su one sa belom podlogom sa akcentnim cvetovima na sebi koji se pojavljuju u crvenim, ljubičastim, zelenim i plavim tonovima. Cvetni printovi se vrlo lako kombinuju sa letnjim sandala, kako ravnim, tako i sa visokom štiklom. Osim toga, ako volite da ste sasvim slobodni, posegnite za jednom od ovih opojnih haljima i prošetajte bosi po plaži.

Vrlo prijatne za nošenje u svim prilikama, midi i maksi cvetne haljine mogu biti vaš adut ovog leta. Kada god ne znate šta biste mogli obući, ako na dohvat ruke imate ovakvu jednu haljinu, bilo boho ili retro stila, izgledaćete vrlo atraktivno i šik. Varijante na preklop, pripijene uz telo ili apsolutno lepršave i slobodne, midi i maksi haljine sa cvetnim printom osvajaju ovo leto. Sve što vam uz njih treba za savršen izgled je slamnati šešir velikog oboda i neke naočare zatamnjenih stakala.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group