30 modernih načina da nosite crnu i belu ove sezone

Monohromatska - skoro na isti način dobitna kombinacija, kao i “total black look”.

No, nije uvek lako da kobinujete crnu i belu odeću, a da ne izgledate dosadno ili previše strogo. Prikupili smo 30 inspirativnih monohromatskih autfita!

Kada pomislimo na crnu i belu, obučemo svoju omiljenu belu košulju i crne pantalone i pogledamo se u ogledalo pre izlaska iz kuće, obično shvatimo da izgledamo kao neko u “uniformi”. Da bi se izbegla asocijacija na "uniforme" zaposlene u kompaniji sa određenim kodeksom oblačenja, pre svega, kada birate crnu i belu odustanite od odeće “kancelarijskog” tipa. Naravno, to ne znači da morate da nosite nešto ekstravagantno ili provokativno, samo treba napraviti izbor u korist jednostavnih oblika i konciznih krojeva.

Najočiglednija i univerzalna slika je bela košulja u muškom stilu i crne "cigarete" pantalone. Ova kombinacija je odgovarajuća na svakom mestu, bez izuzetka i da bi izgledala drugačije svaki put, moguće je uz zanimljive modne dodatke i obuću. Međutim, crno-bela paleta može lako postati osnova za seksi večernji autfit. Koktel haljina u crno/beloj boji će izgledati svečano i luksuzno.

I na kraju, najlakši način da dodate "aromu" crno-belom autfitu je da se igrate teksturama. Crni ili beli teksas izgledaće sjajno sa belom svilom, jer suprotnosti uvek izgledaju dobro.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group