3 modela farmerica koje će uvek biti u trendu

Teško je zamisliti osobu koja u svojoj garderobi nema bar jedan par farmerki.

Prvobitno dizajnirane za rudare, čija je odeća morala da bude posebno izdržljiva, ove pantalone grubog tkanja, posle mnogo decenija, ne samo da su emigrirale u svakodnevnu garderobu, već su postale i „stvar broj jedan“ u njoj. Svake sezone na modnim pistama vidimo modele farmerki koje su nam već poznate sa raznim modifikacijama. Ali da li je moguće kupiti jedan par farmerki za nekoliko sezona odjednom i ne brinuti da će izaći iz mode? Naravno.

U nastavku govorimo o tri stila teksas pantalona koje će uvek biti relevantne.

„Mama“ farmerke

Pre nekoliko godina, „mama” farmerke su se vratile u trendove uz modu devedesetih. Osnovne karakteristike ovih farmerki su visok struk, blago suženi kroj i naglasak na liniji kukova. Ovaj stil savršeno sakriva nedostatke figure i odgovara apsolutno svima. Ove farmerke se odlično slažu sa svim komadima iz vašeg ormara, od sportskih majica do bluza od šifona i nikada ne gube svoju stilsku vrednost.

Farmerke ravnog kroja

Omiljeni kroj farmerki svih Francuskinja je ravan. Ovaj model je jednostavan kao i ceo francuski stil. Farmerke ravnog kroja dobro pristaju, a zahvaljujući neutralnom kroju, pogodne su za apsolutno svaku odeću. Nosite ih sa predimenzioniranim jaknama, belim majicama i svetlim topovima.

Farmerke širokih nogavica

Široke farmerke sa visokim strukom ne samo da izgledaju neverovatno elegantno, već i značajno menjaju figuru na bolje. Ovaj model vizuelno smanjuje struk, izdužuje noge i naglašavaju kukove. Možete ih nositi sa bilo kojim topom i bilo kojom obućom. Da bi vaše farmerke trajale mnogo godišnjih doba, izaberite kvalitetan teksas i klasičnu plavu nijansu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group