Moda - Trend

20 živopisnih monohromatskih kaputa i mantila za jesen

Živopisna jesen donela nam je more predivnih boja.

Ove godine su posebno upečatljive smele boje kao i monohromatske kombinacije. Sa dolaskom hladnijih dana potrebno vam je nešto toplo i meko da vas greje pri svakodnevnim izlascima iz kuće, nešto poput odvažnih kaputa i mantila u esencijalnim bojama.

Otisci i šabloni su oni koje zaobilazimo ove jeseni a fokusiramo se na izražajne smaragdne, crvene, plave, narandžaste i žute tonove. Zaboravite na pastelne i neutralne tonove, jer smele nijanse dominiraju ove jeseni. Takođe prednost imaju midi i maksi varijante kaputa i mantla u bojama koje sreću pažnju.

Jednostavni za kombinovanje ovi odevni predmeti vam mogu poslužiti kao inspiracija za ostatak vaše jesenje garderobe. Njihova boja može biti savršen kontrast odeći koju nosite ispod kaputa ili mantla, a može i svojom nijansom da upotpuni vaš monohromatski stajling. Srebrna i crna palata aksesoara je poželjna u kombinaciji sa garderobom kao stvorenom da ove sezone skrene pažnju na vas.

Jesen je ta koja podrazumeva slojevit vid oblačenja, s toga ne propustite ponavljanje boje vašeg novog omiljenog kaputa u obliku suknje koju ispod njega nosite, pantalona ili košulje. Širi spektar obuće takođe možete da nosite uz ove odevne predmete. Od glam cipela, preko gležnjača pa sve do dubljih čizama.

Pronađite svoju inspiraciju u našoj galeriji.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group