20 trendi kombinacija za zimu

Istina je da dizajneri određuju pravila u svetu mode...

Govore nam koje su popularne boje i odevni komadi za određenu sezonu, a prema njihovim savetima sve žene koje prate modu mogu da kreiraju sopstveni stil i izgledaju jednostavno savršeno.

Mnoge od nas vole da posmatraju kako se ostale žene na ulici oblače i da li prate modne trendove ili ne i šta je trenutno popularno. One nam uglavnom dođu kao inspiracija za neki naš poseban stil koji naravno odgovara našem karakteru.

Uglavnom su tokom zime popularni kaputi, karirani šalovi, duboke čizme do preko kolena, džemperi i pletene kape koje su neizbežan aksesoar. Slojevit i opušten stil je uvek „in“ tako da nećete pogrešiti ako se odlučite za tako nešto, dok za ozbiljniji i poslovni look morate da vodite računa - sakoi, blejzeri i jednostavnije odevne kombinacije u neutralnim bojama su "must have".

Kako bi smo vam pomogli da se odlučite za poseban stil koji će vam trebati tokom zime, napravili smo odličnu galeriju u kojoj ćete moći da ga pronađete ili makar da vam neki od njih bude osnova i inspiracija za vašu jedinstvenost.

Sledeći put kada se zapitate „Šta da obučem?“ setite se ovog članka i biće vam mnogo lakše... Bar se nadamo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group