20 šik načina da nosite belu ovog leta

Bela je nijansa koja simbolizuje čistoću i nevinost i okarakterisana je kao boja svetlosti i pozitivne energije. Kada je reč o odeći, bela je jedna od najelegantnijih boja, koja odiše finoćom i nepretencioznom elegancijom, slaže se sa svime i ima sposobnost da izgled učini luksuznijim. Takođe, bela je boja leta i postoji nekoliko načina da je nosite.

Kako nositi belu ovog leta?

- U gradu

Bele pantalone i šorts sa visokim strukom su definitivno dva obavezna komada za letnje mesece. Možete ih kombinovati sa topovima jarkih boja ili sa zanimljivim uzorcima za veoma impresivan rezultat. Alternativno, možete ih kombinovati sa belim košuljama i topovima za potpuno bele autfite.

- Na ostrvu

Bikini ili jednodelni kupaći kostim u beloj boji će istaći vašu preplanulu kožu, dok spada u kategoriju modela koji su vanvremenski. Takođe morate imati bele sarong suknje i pareo koje možete kombinovati sa kupaćim kostimom za elegantan izgled na plaži. Alternativno, čak i platnenu košulju ovesizerd linije svakako možete nositi kao haljinu i naglasiti svoj struk kaišem ili šalom sa dezenom koji će preuzeti ulogu kaiša.

- U noćnom izlasku

Najlakši i šik način da napravite veoma elegantan letnji stajling za večernje izlaske je da obučete belu haljinu. Bele haljine različitih dužina i stilova su izuzetno neophodne za leto, jer se lako prilagođavaju različitim kodeksima oblačenja. Ove godine pratite modne trendove i kombinujte svoju omiljenu belu haljinu sa sandalama sa visokom potpeticom u jarkoj boji, stvarajući veoma moderan i cool stajling za žurke.

U galeriji otkrijte letnje izglede koji će vas inspirisati da na najlepši način zasijate u beloj odeći.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group