Moda - Trend

20 predivnih kombinacija sa pastelnim jesenjim džemperima

Pastele boje nas još uvek ne napuštaju.

Negde sredinom leta doživele su svoj procvat i lagano se provlače i u jesenjim danima. Deluju zapravo tako prirodno u jesenjem okruženju, da im je nemoguće odoleti. Naša današnja tema je o džemperima pastelnih boja koji deluju tako elegantno i ležerno u isto vreme. Na vama je samo da odaberete tip džempera, a mi ćemo vam pokazati kako da ih kombinujete sa drugim odevnim predmetima.

 

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ukoliko želite da postignete nežan i suptilan izgled pronađite svetlo žuti pastelni džemper i uparite ga sa bež pantalonama. Ove boje će učiniti da se stopite sa jesenjim okruženjem. Ako pak želite malo senzualniji stil, potražite laganu ljubičastu boju pastelnog džempera koja će odlično izgledati uz crne pantalone i kožne gležnjače. Za svakodnevni autfit, bilo pri dnevnoj šetnji ili odlasku na posao, isprobajte varijantu bledo zelenog džempera i crnih farmerki koje će izgledati tako šik uz braon duboke čizme. Osim toga nežni plavi džemper i klasične farmerke su kombinacija koju ne smete propustiti.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I KRATKIM PANTALONAMA

Ako uživate u šik pojavama, ove jeseni možete prošetati esencijalni plavi pastelni džemper uz kožnu crnu mini suknju. Takođe nežnija varijanta može da bude bela mini suknja koja će izgledati savršeno pri dnevnim izlascima. Ombre varijante pastelnih džempera su takođe nešto čemu biste mogli da date šansu, a odlično izgledaju uz nežne boje midi suknji. Ukoliko ste pak ljubitelj modenih ženskih šorčeva njih možete spariti sa vašim pastelnim džemperom i ove jeseni izgledati neodoljivo.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group