Moda - Trend

20 neodoljivih color block pantalona koje osvajaju letnju scenu

Ova godina, donela nam je pregršt divnih boja, od pastelnih pa sve do akcentnih varijanti.

Pretvorili smo naš garderober u cvetnu livadu, kroz koju se protežu leopard printovi, a prisutni su i nedoljivi prugasti i tufnasti dezeni. Ali da li u njemu ima mesta za još nekog? Ležerne i vrlo šik pantalone u smelim bojama pojavile su se na sceni. One nose naziv Color Block i deluju tako izazovno i elegantno u isto vreme.

 

Da biste se upustili u avanturu eksperimentisanja sa njima, pre svega treba da odaberete određeni stil. Činjenica da su prisutne u neverovatno mnogo kombinacija i modela, od savršeno uskih i elegantnih pantalona, preko palazzo, pa sve do vrećastih, zvonstih i varijanti sa visokim strukom, baš vam i ne olakšava ovu odluku. Najbolje bi bilo da se vodite vašim trenutnim osećajem i bojom koja vam prija, kako biste stvorili idealnu kombinaciju.

SA VISOKIM POTPETICAMA I NISKIM ŠTIKLAMA

Ako ste u potrazi za ležernom varijantom odevanja, vaš izbor može da bude crno-bela kombinacija koja izgleda vrlo urbano, ali i udobno u isto vreme. Minimalistički stil, kojim preovladavaju pastelni zeleni tonovi, a koji uključuje košulju i široke pantalone, kao i niske štikle, deluje tako nestvarno. Ukoliko vam je potrebna neka elegantnija varijanta koja uključuje visoke potpetice, to mogu biti uske pantalone i majica koja se nastavlja kao deo lepe priče ispisane Color Block efektom. Ako ste u potrazi za poslovnim izgledom, Color Block sako i pantalone su kao stvoreni za vas

SA PATIKAMA I RAVNIM CIPELAMA

Ako odaberete crni top i Color Block pantalone koje su više nalik trenerci i ukombinujete ih sa belim patikama, izgledaćete vrlo atraktivno i istaći svoj istančan ukus. Ravne cipele, kao da su jedva dočekale ove neobične komade odeće uz koje pristaju savršeno, bilo u neutralnom tonu ili akcentne. Boja pantalona može vam biti inspiracija za izbor obuće, ili njen idealan kontrast.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group