Moda - Trend

20 najinteresantnijih teksas suknji sa vezom

Ako postoji jedan odevni predmet koji nosi etiketu apsolutne klasike, onda je to teksas suknja.

Postoji nešto tako izazovno u njima, što ih ujedno čini i ležernim i elegantnim komadom odeće. Tako ženstvene i šik, suknje od teksasa provlačile su se od svoje prvobitne pojave kroz sve dekade koje su za nama. Uvek su bile tu da upotpune autfit kom je nedostajao dodir savršenstva. One koje vam danas predstavljamo imaju jedan mali interesantni detalj na sebi – vez.

Ako želite da stvorite romantičan i koketan izgled, ovakva suknja je kao stvorena za vas. Upravo vez je taj koji je ovom senzualnom komadu odeće omogućio da bude prisutniji na sceni ovog leta.

MINI TEKSAS SUKNJA SA VEZOM

Bela majica sa zvonastim rukavima savršena je kombinacija uz mini suknju sa upečatljivim vezom. Svoju pojavu ovog leta možete ujedno istaći i lila varijantom košulje sa vezom koji se preliva na mini teksas suknju visokog struka. Ako tražite opušten letnji stajling, nežno roze boja gornjeg dela u vidu majice ili topa, idealno pristaje uz teksas suknju cvetnog veza.

MIDI TEKSAS SUKNJA SA VEZOM

Za savršen poslovni letnji izgled odaberite nešto dužu teksas suknju, koja na sebi ima vez, a koju ćete lako uklopiti sa svetlo plavom košuljom. Takođe, za sve varijante dnevnih izlazaka možete kombinovati majicu bez ramena sa ležernom midi suknjom, čijim gornjim delom domnira autentičan vez.

Ž.J.

Izvor: Sytleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group