Moda - Trend

20 načina da nosite pink i izgledate moderno ovog leta

Kada smo bile male devojčice, glavna boja u našem ormaru je, naravno, bila roze.

Verovatno ste imale odeću u svakoj mogućoj nijansi ove boje, počevši od pastelno roze, pink, do najtamnijih nijansi ružičaste.

Ako ne želite da izgledate kao devojčica, ali želite da nosite ružičastu imamo za vas nekoliko predloga.

Bez obzira što neki smatraju da pink boja nije najprikladnija za odrasle žene sa stilom, mi smatramo da ova romantična boja definitivno treba da bude deo vaše letnje garderobe. Postoji mnogo zabavnih načina kako da izgledate stilizovano, u roze boji. Od haljina do suknji, košulja i pantalona, možete naći bilo koji odevni komad u ovoj boji i stilizovati svoj izgled za određenu priliku. Možete da kombinujete roze sa drugim jarkim bojama, a ako ne želite da eksperimentišete, možete je kombinovati sa crnom ili belom. Možete nositi ružičasto na svadbama, izlascima i drugim glam događajima ili stilizovati roze košulju sa dobrim komadom od teksasa za bilo koji kežual izlazak.

Tu su naravno i modni dodaci u pink boji, koji će za tili čas razvedriti i doneti dah ženstvenosti vašem izgledu. Pogledajte naše predloge!  

M.L.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group