Moda - Trend

20 izvrsnih kaputa sa printom koji će vas osvojiti ove zime

Zimsko vreme ima svojih finesa.

Osim niskih temperatura na koje je potrebno vreme da bismo se navikli, ono nam donosi priliku da nosimo naše omiljene čizme, kape, šalove, rukavice i svakako kapute. Kakva je vaša kolekcija toplih odevnih predmeta za ovu zimsku seznu? Ako ste u potrazi za stilskim detaljem koji će vas grejati poput toplog zagrljaja kud god da krenete, predlažemo vm kaput sa printom.

Pred vama je pregršt različitih varijanti pre svega u pogledu kroja kaputa, dužine, kao i stila, a među najpopularnijim su oni sa tri-četvrt rukavima i sa dvostrukim kopčanjem. Takođe tu je i pitanje printa, kao i kombinacija boja. Animal printovi i karirani dezeni posebno na sebe sreću pažnju ove sezone. Ostanite sa nama u redovima koji slede i pogledajte kako da ih nosite uz ostalu zimsku garderobu.

KOMBINACIJE SA FARMERKAMA I PANTALONAMA

Ako želite da kreirate ležeran svakodnevni autfit, odaberite karirani crveni kaput koji će vam izvrsno stajati uz bež gležnjače i teksas farmerke. Takođe ako je vaš izbor kaput sa animal printom, crne pantalone su odličan potez koji će vašu figuru istaći u najlepšem obliku. Jedan od glavnih aduta ovih kaputa nezavisno od printa na njima jeste kaiš koji im daje preko potreban karakter, naglašavajući vaš struk.

KOMBINACIJE SA SUKNJAMA I HALJINAMA

Ne treba da propustite priliku da prošetate vaš kaput sa cvetnim printom, ispod kog će se nazirati tamno plava suknja, dajući vam vrlo ženstven izgled. Takođe ako ste raspoloženi za prugaste varijante kaputa, one će odlično izgledati uz klasičnu crnu suknju. A ako želite da istaknete vaš šik stajling potražite senzualnu plavu haljinu preko koje ćete prebaciti kaput zanimljivog braon kariranog dezena.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group