Moda - Trend

20 izražajnih kardigana sa printom kao stvorenih za prve jesenje dane

U jeku jesenje sezone neophodno je odložiti letnju garderobu do sledeće godine i okrenuti se nečem toplijem i prijatnijem.

Hladniji ton sve je osetljiviji iz dana u dan, a ako želite da uvek izgledate atraktivno i osećate se komotno u onom što nosite, naša srdačna preporuka su vam ležerni karidgani. Ovog puta fokisiramo se na one sa printom.

Sve što vam preostaje jeste da odaberete omiljeni print, a pažnju ove jeseni privlače chevron, karirani dezeni, prugasti, animal i svakako tufnasti detalji. Ovi komadi odeće lako se postati vaš omiljeni komad garderobe jer ih je vrlo lako kombinovati uz širi spektar gornjih i donjih odevnih predmeta, ali i uz jesenju obuću.

KARDIGAN SA PRINTOM UZ PANTALONE I FARMERKE

Kako bi stvorili jedinstven i ujedno stilizovan izgled potražite kardigan sa neobičnim leopardovim printom, čiju strogoću ćete ublažiti farmerkama dubljeg struka. Jednostvana uska crna majica i klasične crne gležnjače su sve što vam u ovoj kombinaciji treba. Vrlo zanimljiv autfit možete da postignete kombinujući karirani kardigan u sivim tonovima sa crnim ženskim pantalonama, čiju jednoličnost ćete razbiti braon čizmama do gležnjeva.

KARDIGAN SA PRINTOM UZ SUKNJE I HALJINE

Ako želite da istaknete ležeran stil potražite nežnu plavu haljinu tik iznad kolena koju ćete ogrnuti esencijalni kardiganom kojim se protežu sivi i plavi tonovi. Ukoliko volite da eksperimentišete sa bojama, dezenima i detaljima, odaberite suknju neke upečatljive boje kao što je ljubičasta i naglasite je kariranim kardiganom, koji će joj podariti savršenu pozadinu. U gornjem delu dovoljna će vam biti jednostavna bela košulja.

Uživajte u kombinovanju jer je jesen sama po sebi vrlo inspirativna a uz kardigane sa printovima ne možete pogrešiti.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group